Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

'Merlí' ja roda la seva tercera temporada

La filosofia seguirà tenint un pes essencial a la sèrie
'Merlí' es prepara per la nova temporada | TV3

 

Els nous capítols de la tercera temporada de 'Merlí', la sèrie de TV3, produïda per Veranda TV, s'estan rodant des del passat dilluns, una temporada en la qual els peripatètics tornen a la feina per enllestir el segon curs de Batxillerat. Els espectadors trobaran un Merlí descol·locat per l’arribada d’una nova professora, la Silvana, que es guanyarà la simpatia dels alumnes i qüestionarà el seu lideratge. Sense el seu fill Bruno, que continua a Roma, i amb la Carmina de gira teatral, el Merlí tornarà a viure sol, cosa que no portarà gaire bé. La filosofia seguirà sent un dels trets distintius de la sèrie, amb filòsofs com Hannah Arendt, Albert Camus i Karl Marx. 

Ha passat Nadal i els alumnes tornen a classe amb el professor Merlí. El segon curs de Batxillerat continua i tots són conscients que el temps d'institut s'està acabant i que s'acosta la selectivitat i la universitat. A classe s'arrosseguen algunes trames amb què es va acabar la segona temporada: el Pol i la Tània hauran de definir bé la seva relació; el Joan i el Gerard s’han fet encara més amics i, amb ells, l’espectador es divertirà molt; el Marc haurà de decidir si el seu pare pot tornar a casa i recuperar la vida familiar, o no; s’aprofundirà en la maternitat de l'Oksana…

 

Amb una primera temporada que va tenir una audiència mitjana de 561.000 espectadors i un 18.3% de quota i una segona amb 513.000 espectadors de mitjana i 19.5% de quota, 'Merlí' ha estat una de les sèries revelació de TV3, que continua apostant per la ficció amb formats com 'Cites', 'El crac' o 'Nit i dia', que ha estrenat fa poc la segona temporada. L'èxit de 'Merlí' també està avalat per la compra de drets de la sèrie. Com Netflix, que els ha adquirit per difondre-la a l'Amèrica Llatina i per al mercat de parla hispana dels Estats Units, o Canal Plus França que ha adquirit els de la versió en francès que s'emetrà a CINE+ FAMILLE.

Comentaris