rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Més de 300 militars tornaran a Catalunya l'endemà del 21-D

Arribaran a la localitat gironina de Sant Climent Sescebes i ho faran acompanyats per una trentena de vehicles militars
Un grup de militars aterrarà a Girnoa l'endemà de les eleccions | Ministeri de Defensa

 

Les conseqüències del 'Procés' continuen anant més enllà de la política. Si fa una setmana una trentena de militars acampaven a la Mussara —localitat abandonada del Baix Camp—, ara un esquadró militar de més 300 homes s’establirà prop de Girona a partir del proper divendres, 22 de desembre. Només un dia després dels comicis catalans.

 

 

Segons reporta ‘Europa Press’, més de 300 membres de les forces armades espanyoles i una trentena de vehicles militars tornaran a la seva base de Sant Climent Sescebes (Girona) després d’haver passat una setmana a una base de Saragossa.

 

Què hi feien a Saragossa?

Els militars esmentats han tingut una breu estada a la capital aragonesa. De fet, segons el mitjà citat, el grup —conegut com a Batalló d’Infanteria Badajoz— hauria estat realitzant un seguit de maniobres i pràctiques de tir a la localitat aragonesa de Sant Gregori, a escassos quilòmetres de Saragossa.

 

En aquesta estada, els militars establerts a la base gironina haurien practicat amb l’ajut de 28 vehicles en cadena, dels quals 13 són vehicles de combat d’infanteria ‘Pizarro’ i els 15 restants formen part de la categoria de transport ‘eruga’ cuirassat.  D’altra banda, també haurien comptat amb vehicles d’alta mobilitat i camions adaptables a múltiples superfícies.

Militars de l'exèrcit espanyol | Cedida

 

Així mateix, les pràctiques en qüestió es va dur a terme els dos darrers dies. I és que tot i ser-hi una setmana sencera, les maniobres només es van realitzar el diumenge i el dilluns.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris