rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Més de 50 milions de cançons a un sol clic i gratis amb el nou servei Amazon Music Unlimited

Per provar el nou servei d'Amazon s'ha posat en marxa una campanya en què us podeu subscriure de forma gratuïta durant trenta dies

Al cotxe, caminant pel carrer, a l'oficina, a casa, mentre fem exercici, a la dutxa... la música ens acompanya a tot arreu on anem i amb el dia a dia atrafegat que portem molts cops no tenim temps de descarregar-nos les cançons que volem escoltar o estar al dia de les últimes novetats. Cap problema, ara Amazon ha posat en marxa un nou servei de música de subscripció premium amb el catàleg més ampli que existeix, si ho comparem amb la resta de plataformes competidores: fins a 50 milions de cançons en alta qualitat, així com centenars de playlists i emisores seleccionades pels experts en música d'Amazon, i, important, mai veureu interromput el vostre moment musical amb anuncis. Si us afanyeu podreu provar totalment gratis el servei d'Amazon Music Unlimited clicant aquest enllaç i subscrivint-vos a la prova de trenta dies.

 

Escolteu música sense límits. | Agències

 

Amb Amazon Music Unlimited podreu gaudir de qualsevol cançó allí on sigui, i la podreu escoltar a qualsevol dels vostres dispositius: mòbils, tablets, ordinadors PC, Marc o Fire, etc. També podreu descarregar-vos les cançons i playlists per escoltar la música encara que estigueu sense connexió, i si us heu quedat sense idees o voleu descobrir artistes que us puguin agradar, el servei d'Amazon us proposarà recomanacions basades en el que escolteu. Us podeu subcriure a la prova gratuïta de trenta dies a Amazon Music Unlimited, i si us agrada el servei el cost mensual és de 9,99 euros, o 99 euros per una subscripció anual si sou membres d'Amazon Prime, el qual us permet estalviar dos mesos de pagament.

 

I si voleu compartir aquest servei amb amics o a casa tothom vol escoltar on vulgui i quan vulgui la seva música, també hi ha la possibilitat de subscriure's amb la tarifa Família, que permet escoltar música fins a 6 membres de la família, tots a la vegada i en tots els dispositius diferents, per tan sols 14,99 euros i si sou membres d'Amazon Primer podeu contractar la subscripció anual per un cost de 149 euros l'any. 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris