rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Més de 500 víctimes de les càrregues policials ja han posat una denúncia als Mossos d'Esquadra

Dues de les persones ferides, entre ells l'home ferit a l'ull per una pilota de goma, encara es troben en estat greu però estables
El Sistema d'Emergències Mèdiques evacua un dels ferits per la policia espanyola durant l'1-O. | CatalunyaDiari.cat

 

Les violentes càrregues policials per part de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil durant la celebració el referèndum va deixar fins a 893 persones ferides. El Govern ja va aconsellar públicament a les persones víctimes de les càrregues policials que quan anessin al centre mèdic per ser assistides, demanessin un certificat mèdic per tal de poder posar una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. L'endemà dels fets, dilluns 2 d'octubre, 73 persones ja havien denunciat.. Aquest dijous, 4 d'octubre, ja són més de 500 les denúncies per les agressions i càrregues policials que els Mossos d'Esquadra han rebut, segons informa RAC1. A la ciutat de Barcelona han denunciat més de 130 persones. Una de les persones ferides que es troba en estat greu és l'home que va rebre l'impacte d'una pilota de goma a l'ull, que encara no se sap si podrà recuperar la visió. Els seus familiars han demanat a la ciutadania que, si en tenen, enviïn les imatges del moment per poder denunciar.

 

El Centre Irídia de Defensa dels Drets Humans, que col·labora amb l'Ajuntament de Barcelona, ha posat a disposició de tothom el correu electrònic victimes1oct@bcn.cat perquè qui necessiti ajuda jurídica o psicològica ho pugui sol·licitar. L'entitat també ha demanat que els ciutadans que disposin de material audiovisual de les càrregues i agressions policials, les enviïn al correu electrònic per tal de recopilar el màxim d'informació possible. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris