rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els metges catalans demanen que no es dubti de la seva certificació dels ferits

El president del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya ha retret que no es pot posar en dubte la seva professionalitat
Imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari

 

El president del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), Josep Vilaplana, ha demanat aquest divendres que no es posi en dubte la professionalitat i independència dels facultatius a l'hora de certificar els ferits de l'1 d'octubre: «Els metges catalans van certificar el que van veure». En un comunicat, davant informacions dispars sobre el nombre i estat dels ferits, Vilaplana ha retret que no es pot posar en dubte la seva professionalitat perquè «actuen sota un codi deontològic per atendre i diagnosticar pacients».

El president del CCMC ha manifestat: «L'1 d'octubre va haver-hi persones ferides a Catalunya, amb lesions més o menys greus, però ferides». Vilaplana ha afirmat que, independentment del nombre concret de ferides de major o menor gravetat, «la qüestió a plantejar-se és si la repressió policial duta a terme pel Govern espanyol és la resposta adequada per part d'un estat democràtic i del segle XXI». El CCMC ha assegurat que aquestes informacions sobre els ferits seran tramitades al Col·legi de Periodistes de Catalunya, i ha dit que s'ha encarregat als serveis jurídics que avaluïn les possibles accions legals a emprendre.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris