Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El mètode japonès per embolicar regals en tan sols uns segons que està arrasant a les xarxes

Es tracta d'un mecanisme en què s'utilitzen diagonals per embolicar objectes, ja siguin regals, roba i fins i tot aliments

 

A menys d'un mes perquè comencin les esperades festes nadalenques, molts són els que ja tenen els regals comprats, perfectament embolicats i llestos per donar-se'ls a les persones més importants. L'elecció del regal pot ser un veritable mal de cap. No obstant això, sense una bona presentació, el moment d'obrir els regals es pot convertir en moment incòmode.

 

Moltes tendes ofereixen l'opció d'embolicar els regals al mateix establiment i que els empleats ho facin pels clients. Encara que hi ha molts que prefereixen prendre's el seu temps i fer-ho ells mateixos a casa. Però com tot en aquesta vida, hi ha persones a les quals se li dóna realment malament embolicar-los, o triguen una eternitat a fer-ho.

El mètode japonès

Per tots aquells que no saben com fer-ho o volen fer-ho perfectament i molt ràpid, a les xarxes socials s'ha viralitzat un vídeo en què s'ensenya el mètode utilitzat per un empleat japonès per embolicar increïblement bé un regal.

 

Es tracta d'un mètode que prové del Japó en què s'utilitzen diagonals per embolicar objectes, ja siguin regals, roba i fins i tot aliments. En el vídeo l'home embolica amb un paper de regal gruixut ràpidament i de forma impecable una caixa de sabates. Pel que seguint els seus passos, es pot aconseguir el mateix resultat i sorprendre a tots.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris