rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Miguel Alejandro Iglesias podria ser el culpable que Javier Sánchez hagi obtingut l'ADN del seu pare

Va trobar la prova entre les escombraries de casa seva, a Miami, en la qual el jove de 19 anys viu despreocupat i amb totes les despeses pagades
Miguel Alejandro Iglesias en la portada d'una revista | corazón

 

Julio Iglesias no està passant pel seu millor moment. La demanda de paternitat que va interposar Javier Sánchez sembla que finalment serà la definitiva per concloure que Iglesias és el seu pare, després d'haver presentat una prova d'ADN que demostraria que Javier és fill legítim de l'artista amb un 99,9% de possibilitat. Aquesta prova d'ADN s'ha trobat entre les escombraries del fill de Julio Iglesias, Miguel Alejandro. Segons el portal 'Chic', el jove de 19 anys ha sigut descuidat en aquest aspecte i podria ser el culpable que s'hagin pogut recopilar les proves necessàries per a Javier Sánchez. Fa un temps, Miguel Alejandro va decidir marxar de la casa familiar de Julio i Miranda Rijnsburger, la seva mare, i es va independitzar en una casa a Miami, on asseguren que porta un estil de vida despreocupat, on totes les despeses les assumeix el seu pare.

 

Segons va explicar la periodista i col·laboradora de 'El Programa de AR' Beatriz Cortázar, la convivència amb el fill d'Iglesias és difícil de suportar, ja que és una persona bastant problemàtica i també assegura que «no hi ha qui el suporti». En aquest sentit, Cortázar també va comentar que Miguel Alejandro, de la mateixa manera que els seus germans i pare «és un Iglesias. Ens regalarà sucosos titulars».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris