Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Miguel Bosé, extorsionat, publica una imatge dels seus fills a les xarxes per aturar l'assetjament

El cantant, que té molta cura de la seva vida privada, ha pres la decisió més difícil
La imatge de la polèmica. | Cedida

 

Miguel Bosé, sempre curós amb la seva intimitat i família ha intentat lluitar aferrissadament perquè es respecti la seva intimitat el màxim possible. Finalment, però, i d'una manera totalment inesperada, ha publicat la tarda d'aquest divendres, 8 de setembre, una imatge en el seu perfil de Facebook en el qual surt acompanyat dels seus fills —amb els petits a la vista de tots— després de denunciar una extorsió i hackeig del seu correu. «M'han hackejat el correu. M'han robat arxius fotogràfics de família i m'estan extorsionant des de fa setmanes i per això no hi passo. Estan tractant de vendre del material a tercers. Per aquesta raó i per interrompre-li el negoci al meu agressor em veig obligat a fer això i a mostrar les identitats dels meus fills que des del seu naixement he protegit tant i mantingut en anonimat. Espero que, no obstant això aquesta decisió forçada, la discreció cap als menors de la meva família segueixi sent respectada per tots com fins ara s'ha fet. Gràcies», ha apuntat.

 

 

 

Així doncs, amb l'objectiu de no beneficiar l'extorsionador ha decidit que tothom pugui veure la cara dels seus fills Diego i Tadeo, gestats en un ventre de lloguer i que van néixer el 26 de març de 2011, i set mesos després van néixer Ivo i Telmo. Segons Última Hora.es, Bosé va rebre diversos correus electrònics i missatges de WhatsApp en els quals li exigien 60.000 dòlars per unes imatges de l'estiu passat en les quals apareixia amb els seus quatre fills al parc Disneyland Anaheim de Los Angeles. Resulta que el cantant va accedir a aparèixer com a imatge comercial del parc però que no es veiés la cara dels seus fills.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris