rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mila Ximénez es riu de Rosa Benito imitant el seu somriure de circumstàncies

Les dues mantenen una relació tibant i plagada d'enfrontaments
El somriure de Rosa Benito que va imitar Mila Ximénez  | Telecinco

 

En l'última emissió de ‘Sálvame’, va poder sentir-se la tensió entre Mila Ximénez i Rosa de Benito. A ningú sorprèn que no s'aguanten, no obstant això, a vegades arriben a barallar-se per nimietats i aprofiten per carregar l'una contra l'altra a la mínima ocasió que se'ls presenta. Aquesta vegada, el motiu de l'enfrontament es va deure a la forma en què Rosa Benito va gaudir de la festivitat de la processó de la Virgen de Regla. Els reporters de Mediaset van tractar de parlar amb ella, encara que sense massa èxit. A les preguntes que li van fer sobre Amador, Rosa es va limitar a esbossar un somriure de circumstàncies. Aquest gest va ser precisament el que Mila va imitar de forma burleta i ho va rematar dient: «Cada vegada que Rosa va a Chipiona, Amador es fica amb els gossos sota el llit».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris