rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una família de Logronyo es troba «nens repel·lents» escrit amb boli en demanar el compte

L'escrit no anava dirigit als fills dels clients sinó que era una broma entre les cambreres
Tiquet amb l'escrit a boli «nens repel·lents» | CEDIDA

 

Una família de Logronyo va demanar el compte en una cafeteria de la capital de La Rioja. La sorpresa va ser que en el tiquet es van trobar un escrit a boli que posava «nens repel·lents». Davant la indignació de la mare, van demanar explicacions al responsable de l'establiment, tal com informa el 'Diario La Rioja'. Els fets van ser denunciats davant Consum. Considera que és un «insult cap als nostres fills i la nostra família». Així consta en el full de reclamacions registrat en la Direcció general de Justícia i Interior.

Un cop que la família va acabar les seves consumicions van demanar el compte. A part del preu a pagar, uns 10 euros d'import, es van trobar amb aquest comentari escrit en el tiquet: «Just en la part de dalt del tiquet, escrit a boli, es podia llegir l'anotació 'nens repel·lents'». Segons diu la mare davant el seu descontentament: «els nens no havien donat cap guerra i al principi pensàvem que es tractava d'una broma». Es van acostar a demanar explicacions i la seva resposta va ser que, «això eren coses entre les cambreres».

 

Segons la família, la cafeteria no es va disculpar. En canvi, la responsable de l'establiment justifica els fets responent a un «malentès» i a una «broma entre cambrers», i que, per descomptat van demanar perdó, ja que «no anava per ells», ja que, «les cambreres van aprofitar la meva absència per bromejar amb els companys». La família afectada ho veu com un insult i falta de respecte cap a la clientela, ja que, «el que va començar com un agradable berenar en família va acabar en una conya amb els nostres fills de per mig».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris