rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un milió d'euros cauen a una administració figuerenca de loteria

La identitat de l'afortunat encara és un misteri
Molts diners. | Cedida

 

Una administració figuerenca de loteria ha estat premiada amb un milió d'euros. Segons informa 'Diari de Girona', a l'administració número 3 de la localitat, Loteria Bartis, va repartir la xifra monetària a algun afortunat o afortunada que no s'ha pronunciat encara.

El sorteig es va fer el divendres i les combinacions premiades consisteixen en un codi format per lletres i números que està inclòs a la mateixa butlleta de l' Euromillones. El codi premiat a Figueres va ser el TGX83224. La combinació afortunada està formada per: 05 24 29 35 46, amb els números estrella 11 i 12.


Per la banda, la loteria figuerenca ha assegurat: «Estem contentíssims. Fins ara el premi més gros que havíem donat era de 83.000 euros i algun de 5.000 euros». En ser interpel·lats per la identitat del guanyador van respondre: «Estem molt a prop del mercat que es fa tres dies a la setmana i que atrau molta gent de Figueres però també dels pobles del voltant», segons recull el citat mitjà.

 

La propietària de l'administració no s'ha volgut quedar enrere de la celebració i ha animat a totes les persones a continuar participant i provant sort. Tot indica que hi haurà un afortunat qui tancar l'any amb un enorme somriure després d'aquesta notícia.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris