rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Millo comet un gran error ortogràfic en felicitar a Casado a Twitter

Va escriure «Henorabuena» només comença el seu escrit, i tot i que va eliminar la publicació, les xarxes van capturar el 'tuit'
Imatge d'arxiu de l'exdelegat del govern espanyol, Enric Millo | CatalunyaDiari.cat

 

L'exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, torna a ser el centre d'atenció a les xarxes socials després d'una publicació de felicitació que li va voler enviar amb tota la bona voluntat al nou president del Partit Popular Pablo Casado. Després d'haver aconseguit el suport dels militants del PP, Millo el va voler felicitar pel seu nou càrrec, però Twitter no va dubtar en criticar-lo.

 

De fet, els usuaris de les xarxes socials no es reprimeixen a l'hora de criticar qualsevol mena d'error o comentari i en aquest cas, no ha estat diferent. Enric Millo va escriure aquest dissabte una publicació de felicitació a Casado per la seva victòria a les primàries del PP, donant-li l'enhorabona, però cometent una gran falta ortogràfica que feia mal a la vista.

La felicitació a Casado de la que se'n penedeix

«Henorabuena» va ser la primera paraula del seu escrit i la primera en la qual tothom es va fixar. «Enhorabona al nou president del PP Pablo Casado. Tenim molta feina d'ara endavant, i és molt necessari que estiguem units. És el que ens demanen els nostres afiliats», va escriure l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya.

 

Però aquell «Henorabuena» el va retratar i les xarxes van fer córrer el seu error ortogràfic com la pólvora. A més, també va escriure «necesatio» en comptes de «necesario» en el seu text en castellà. Millo ràpidament se'n va assabentar i va decidir eliminar el seu missatge per després tornar-ne a publicar un altre escrivint correctament les dues paraules.

Les xarxes esclaten després del seu error garrafal

Malauradament, els usuaris de Twitter no van dubtar en realitzar diferents captures de pantalla del 'tuit' d'Enric Millo abans que l'eliminés, per tant el seu error no va passar gens desapercebut. De fet, inclús van arribar a crear l'etiqueta #henorabuena, on els comentaris burlant-se de l'error han inundat les xarxes.

 

Alguns dels missatges que s'han pogut llegir deien: «Es confirma que Enric Millo no treballarà a la RAE» o «Sé que hi ha una H, però no em facis dir on». Inclús el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani, va aprofitar la falta de Millo per entrar en debat entre el català i castellà: «Mare meva, el que fa la immersió lingüística».

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris