rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El millor detergent del mercat per rentar la roba

L'OCU ha analitzat més de 63 detergents i ha confirmat que el millor és el d'una coneguda marca blanca
Alguns detergents són millors per la teva rentadora | Cedida

 

Avui en dia hi ha mil i una opcions de detergents entre els quals escollir a l'hora de rentar la roba, és per això que triar només un pot ser bastant complicat. Cal tenir en compte que, a més, no sempre les marques més conegudes són les que acaben donant un millor resultat.

 

Recentment l'OCU ha fet un estudi que pot ajudar els consumidors a decidir quin detergent comprar. Han determinat quin és el millor producte d'aquest tipus que hi ha al mercat. A continuació t'expliquem quin és!

 

El millor detergent per rentar la roba

De detergent n'hi ha de molts tipus diferents, en gran part perquè cadascun s'especialitza en una cosa. Hi ha els que s'han creat especialment per roba de color, els que són per roba blanca, els que serveixen per eliminar les taques més difícils o els que aporten a la roba una gran suavitat, entre d'altres. Tot i això els més comprats pels clients solen ser els que serveixen per a tots els tipus de roba.

 

Dintre d'aquest grup de detergents els que més acostuma a comprar la gent són els de les marques més conegudes. En general s'associa les marques famoses i cares amb productes de qualitat, però no sempre és així. Estudis demostren que un producte de marca blanca i a un preu baix pot ser el millor del mercat. D'aquesta forma passa amb els detergents.

L'Organització de Consumidors i Usuaris ha realitzat un estudi amb més de 63 tipus de detergent de diferents marques, per determinar quins són millors en relació amb el seu preu. Segons els resultats obtinguts, és un producte d'una marca blanca molt coneguda el que es troba en el primer lloc quant a qualitat, resultats i preu.

 

Es tracta del detergent Bosque Verde de Mercadona. És un gel que serveix tant per roba de color blanc com per roba de color. Ha sigut considerat per l'OCU com el millor i ha obtingut 76 punts sobre 100 al rànquing que han elaborat.

 

Bosque Verde, la millor marca del mercat

L'OCU cataloga el detergent com a 'compra mestra' gràcies a la seva relació qualitat-preu. És un producte que es pot adquirir per només 2.95 euros, és el preu de cada ampolla, que ens permet realitzar unes 30 rentades, el que suposa un preu de 0,13 euros cada cop que es posa una rentadora utilitzant la dosis recomanada.

 

Hi ha un gran número de marques de detergent | Cedida

 

L'estudi també ha revelat que és un dels més eficients amb l'eliminació de taques. Per poder saber-ho es van fer proves en més de 20 tipus de taques. Totes fetes a la mateixa temperatura de rentatge i amb la mateixa dosis de detergent, la recomanada.

 

Bosque Verde va ser la marca que millors resultats va donar. Aquesta és la marca que ven Mercadona pels productes delicats de la neteja de la casa. Dintre d'aquesta s'hi poden trobar diferents productes tant per la neteja de roba com per la neteja de cuines, lavabos o altres superfícies. També ofereix, altres tipus d'articles, per exemple dedicats a la higiene, com rotllos de paper de cuina o de WC. De la mateixa forma que espelmes o ambientadors.

La llista dels millors detergents

Només cinc dels 63 detergents analitzats van aconseguir entrar a un rànquing dels millors productes d'aquests tipus que es poden adquirir al mercat. Just per darrere del gel detergent Bosque Verde podem trobar les càpsules de Formil, la marca blanca de Lidl. És un detergent que té un preu de 3,95 euros però és el més eficaç per aconseguir bons resultats sense perdre la blancor dels teixits.

 

Precisament és també un altre producte de Lidl el que es troba en la tercera posició. El seu detergent en format gel, que es posiciona amb 67 punts al rànquing. Val 2,95 euros l'ampolla i també és eficaç contra l'eliminació de taques.

 

Per darrere d'aquest, amb 66 punts, es troba en quarta posició la marca Eroski amb el seu detergent líquid que té un preu superior a 4,95 euros. El cinquè i últim lloc l'ocupa l'únic detergent que no és de marca blanca, el gel Ariel Actilift Alpine. Aquest últim és el més car, té un preu d'11,90 euros l'ampolla, però la seva neteja eficaç l'aconsegueix posicionar al rànquing dels millors.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris