rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les millors i pitjors aigües del mercat segons l'OCU

Ha analitzat un total de 109 marques
Les millors aigües segons la OCU són Fuente Liviana, Veri, Agua de Beteta i Aquadeu . | Cedida.

 

Saps quines són les millors i les pitjors aigües minerals per al consum? L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha analitzat un total de 109 marques diferents i ha determinat que les de més qualitat són Fuente Liviana, Veri, Agua de Beteta i Aquadeus. Les quatre comparteixen el primer lloc del rànquing amb una puntuació total de 90 sobre 100, i el top 5 el completa l'aigua Solán de Cabras amb 89 punts.

 

L'estudi també mostra les marques que són «compra mestra», és a dir, que presenten una alta qualitat i un preu econòmic. En aquest cas són Carrefour (Sierra de Segura), La Despensa, ECO +, Fontecabras i Fuentevera. Cap de les aigües examinades suspèn en aquesta anàlisi, però les que es troben en les pitjors posicions són Auchan (68 punts), Agua del rosal (57 punts) i Chateauneuf-Auvergne (51 punts).

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris