rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els millors trucs per comprar els bitllets d'AVE a 25 euros

Renfe torna a posar a la venda aquest 25 de setembre un lot de 25.000 bitllets a un preu de 25 euros
Renfe torna a posar a la venda un lot de 25.000 bitllets d'AVE a 25 euros | CatalunyaDiari.cat

 

Un mes més, Renfe torna a posar a la venda un lot de 25.000 bitllets d'AVE a un preu de 25 euros per commemorar el 25 aniversari de l'engegada del primer servei d'Alta Velocitat a Espanya. Com ja és habitual, l'oferta arrencarà a les 0.00 hores de la nit —és a dir, la matinada d'aquest dilluns, 25 de setembre—, i seran vàlids per a viatges que es realitzin a qualsevol destinació entre l'1 d'octubre i el 30 de novembre, segons ha informat la mateixa companyia. D'aquesta manera, tots aquells que el passat mes d'agost es van quedar sense aconseguir l'oferta, tindran una nova oportunitat per aconseguir-ho.

I és que com ja ha passat en altres ocasions, el rotund èxit de l'oferta ha implicat més d'un maldecap als responsables de la web de Renfe, ja que aquesta es col·lapsa a causa de l'elevat nombre de visites, provocant l'empipament de molts dels clients que no aconsegueixen realitzar la compra, ja que els bitllets s'esgoten en qüestió de minuts. En aquest sentit, la mateixa empresa i diferents mitjans s'han fet ressò d'alguns trucs amb els quals aconseguir un d'ells sense problemes. 

 

— Utilitzar Google Chrome. Segons el servei d'atenció al client de Renfe, aquest navegador és el que mostra menys errors i el que permet que el seu web funcioni d'una manera més òptima.

 

— Tenir clar les dates en què volem buscar. El fonamental és agilitar el procés de compra, perquè les probabilitats que es bloquegi la pàgina siguin menors.

 

— Registrar-se a la web de Renfe. És una forma més d'agilitar el procés de compra. En estar registrat, el sistema identifica les teves dades personals i fins i tot el mètode de pagament, per la qual cosa serà més fàcil adquirir-los sense detenir-nos a completar les dades, ja que en aquest temps la web podria tornar a bloquejar-se. 

— Fer la compra després les 00.00 hores. La web de la companyia acostuma a saturar-se a partir d'aquesta hora, que és quan tothom hi entra, i se solen acabar abans de la 1:00, per la qual cosa deixar passar uns minuts ens farà més fàcil aconseguir un espai a la pàgina. 

 

— No comprar bitllets d'anada i tornada. Pel que sembla, per al sistema és més àgil també realitzar la venda dels bitllets d'anada i els de tornada per separat, ja que el sistema té menys informació per processar. 

 


— Utilitzar diversos dispositius en lloc d'obrir diverses pestanyes. Més d'un haurà intentat obrir diverses pestanyes o finestres amb la finalitat de què a través d'una d'elles es pugui realitzar la compra. En el seu lloc, l'ideal seria intentar comprar-los a través de l'ordinador i per exemple, de la tauleta o el mòbil, ja que amb diverses pestanyes a l'explorador podríem sobresaturar el sistema.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris