rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, es queixa que usuaris de Twitter aprofitin per mofar-se de la mort de Maza

El ministre espanyol ha publicat un tuit amb una captura de pantalla d’un usuari
El tuit del ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido | Twitter / @zoidoJI

 

D'ençà que aquest dissabte, 18 de novembre, es va fer pública la mort sobtada del general fiscal de l'Estat espanyol, José Manuel Maza, han estat moltes personalitats públiques les que s'han sumat a les mostres de condol a través de les xarxes socials. Sense anar més lluny, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va ser —com no podia ser menys—, una de les primeres persones a acompanyar les seves famílies en el dolor pel recent finat.

  

  

Però no tot han estat missatges de dol a les xarxes. Altres han aprofitat per posar llenya al foc o burlar-se de la situació. Tal com ho ha informat el 'Huffington Post', el ministre de l'Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, ha posat de manifest alguns noms d'usuaris a Twitter que s'han mofat de la mort de Maza.

 

El ministre ha publicat un tuit amb una captura de pantalla d’un anterior missatge d’un usuari que se’n reia: «Mofar-se de la mort d'una persona és alguna cosa mesquina, cruel i intolerable. No hi ha impunitat per als insults i l'odi a les xarxes socials». Pel que l’usuari li ha replicat, «A paraules nècies, Zoidos sords», fent un joc de paraules entre l’expressió popular —referent a l’oïda—, i el cognom del ministre. 

 

Tanmateix, l'usuari en una de les seves publicacions diu: «Descansi en pau, Fiscal Maza, pensi que el cel es com la presó d’Estremera, a més d’un ja li agradaria tenir aquests privilegis». 

 

El tuit d'un usuari mofant-se de la mort del fiscal general Maza | Twitter / @zoidoJI

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris