Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Els Minyons de Terrassa retornen els números de la loteria de Nadal

La colla ha pres aquesta decisió com a resposta a la repressió viscuda pel poble català aquestes últimes setmanes
Els Minyons s'han sumat al boicot a l'Estat per la deriva repressiva de les darreres setmanes. | Minyons

 

Els Minyons de Terrassa deixaran de vendre la loteria de Nadal que comercialitza l'Estat per mitjà de 'Loterías y Apuestas del Estado'. La decisió ha estat presa com a resposta a la repressió i per les «preocupants accions preses contra Catalunya per l'Estat», ja que no poden restar impassibles davant d'aquesta vulneració dels drets. El president de l'agrupació castellera, Jordi Juanico, ho ha explicat en un comunicat en què ha assegurat que «la colla com a ens dins de la societat no pot restar impassible davant de les vulneracions de drets que estem patint les darreres setmanes al país». Com que algunes butlletes ja estaven venudes, la colla garanteix el cobrament dels premis però també ha iniciat un procés de retorn dels talonaris no venuts. Al mateix temps, els Minyons animen a participar en la manifestació multitudinària de dissabte vinent a Barcelona per reclamar la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, convocada per la Taula per la Democràcia, ens de la qual en formen part. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris