Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mireia Varela, la filòloga hispànica que va enamorar a Gabriel Rufián

El diputat d'ERC es va atrevir a donar-li el seu número de telèfon després de molt temps veient-la al metre
Gabriel Rufián, la seva esposa Mireia i el seu fill | Instagram

 

Gabriel Rufián s'ha convertit en un dels parlamentaris del Congrés dels Diputats més mediàtics i polèmics del moment, raó per la qual resulta inevitable que molts es preguntin pel costat més personal d'un dels personatges que, avui dia, més opinions desperta en la societat.

  

  

Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra

  

  

Fill d'immigrants andalusos, Rufián sembla haver heretat part de la picardia andalusa, es va atrevir a donar-li un paper amb el seu telèfon i correu electrònic.

 

Mireia Varela y Rufián a l'inicio de la seva relació | Facebook

Un gest que va fer que la jove caigués rendida als seus peus. Poc després, van tenir al seu primer fill junts, Biel, qui ja té sis anys. En 2012, Mireia i Rufián es van mudar a un modest habitatge del barri de la Creu Alta, a Sabadell, prop de Barcelona. Un apartament que van adquirir després de sol·licitar una hipoteca de 178.500 euros i de la qual, segons 'Vanitatis', encara els queda molt per pagar.

 

Mireia Varela i Gabriel Rufián | Cedida

 

Mireia, una estudiant empedreïda


Tres anys després de començar la seva vida junts, en 2015, Mireia va obtenir un grau en Llengua i Literatura Espanyola per la Universitat Autònoma de Barcelona, i després, va cursar el màster de Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyola com a llengua estrangera al mateix centre. En l'actualitat, s'està preparant el doctorat en Llengua Espanyola i Literatura Hispànica.

 

 

Una passió per la llengua espanyola que Mireia demostra a través de les xarxes socials, ja que té un blog - 'Estos locos filólogos' - en el qual, com ella mateixa explica, planteja les seves «idees, interpretacions i creacions» sobre temes lingüístics, fent crítiques de premsa, literària i teatral, entre altres. D'altra banda, també col·labora amb articles en la publicació 'El Matí Digital'.

Mireia Varela i Rufián | Instagram

 

«Addicta» a les xarxes


Però el blog no és l'única cosa que la dona de Rufián comparteix a través d'Internet. La jove és, igual que la seva parella, una persona molt activa a les xarxes socials i pràcticament diàriament actualitza el seu perfil en Instagram o Twitter, on comparteix assumptes del seu dia a dia, les seves aficions, els seus estudis o fins i tot la seva vida familiar. De fet, no és d'estranyar que Mireia publiqui fotografies al costat del seu marit, el seu fill i els seus amics, mostrant així el costat més quotidià de Rufián.

 

 

 

 

El diputat d'ERC, per la seva banda, ha convertit de Twitter una de les seves principals armes i en el seu perfil comparteix principalment publicacions de contingut polític que tendeixen a generar gran controvèrsia i activitat a les xarxes. Amb més de 482.000 seguidors, és sense cap dubte un dels usuaris més influents i destacats de l'esmentada xarxa social.  

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris