rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

El 'missatge ocult' per Chenoa del vestit de Rosanna Zanetti, parella de David Bisbal

La veneçolana ha lpresumit d'un vestit amb una cobra dibuixada

 

La polèmica entre David Bisbal i Chenoa sembla que no ha fet més que començar. I és que, des que la mallorquina publiqués la seva autobiografia, en la qual explicaba amb tot tipus de detalls com la va deixar el cantant, tots dos s'han convertit de nou en el centre mediàtic.

Bisbal ja va voler deixar clar la setmana passada que existien dues versions en aquesta sonada ruptura i, amb sorpresa afirmava: «pensava que ja ho havia superat». Així doncs, malgrat els anys que han passat, la fi de la relació entre aquests dos extriunfitos segueix portant cua.

 

Ara sembla que el debat compta amb una nova protagonista: Rosanna Zanetti, actual parella del d'Almeria. La veneçolana va sorprendre amb un comentat 'look' durant l'últim concert de Bisbal. L'esdeveniment, que va tenir lloc en el WiZink Center de Madrid, va ser tot un èxit i Rosanna no va dubtar a felicitar al seu noi amb un romàntic missatge a Instagram: «Que gran nit, estic molt orgullosa de tu! Que bonics els dons i talents amb els quals Déu t'ha beneït!».

 

Sin embargo, no era esto lo que más llamaba la atención de los seguidores de la modelo, sino el vestido escogido para la ocasión. Zanetti lució un diseño de María Escote formado por un vestido muy ajustado de color naranja con una gran serpiente negra. Como es de esperar los comentarios insinuando que ese era un mensaje para Chenoa y su famosa cobra no tardaron en aparecer.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris