rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mónica Cruz s'estrena com a nova col·laboradora de ‘El Hormiguero’ i és molt criticada a les xarxes

Ensenyava el costat «anti-cool» de la moda i una sèrie de trucs d'estil per sobreviure fins i tot en la pitjor situació
Mónica Cruz s'ha calçat uns talons i s'ha vestit amb un veritable vestit de gala per fer la seva explicació  | Cedida

 

El món de la moda i del 'famoseig' solen estar molt units, tant que, a vegades, fins i tot arriben a ser indeslligables. Un evident exemple d'això ho demostra Mónica Cruz, qui gràcies a la seva fama i les seves actuacions ha tingut la fortuna de formar part dels més glamurosos esdeveniments i convencions socials. Precisament, Mónica ha estat presentada com la nova col·laborador estel de 'El Hormiguero', on conduirà una secció en la qual explicarà tot un seguit de trucs i curiositats d'aquest 'mundillo'. No obstant això, en la seva estrena com a col·laboradora Mónica ha suscitat una onada de crítiques dividides i, fins i tot, ha estat motivadora sense pretendre-ho d'un intens debat sobre el sexisme i l'acceptable.

I és que, Mónica, va començar la seva secció, anomenada 'Mónica Cool', explicant que la seva intenció és explicar als espectadors formes d'encarar les últimes tendències, al mateix temps que aborda els costats més controvertits de la moda. Com a exemple, l'actriu va voler mostrar una sèrie de trucs sobre com usar el lavabo sense embrutar-se mentre s'utilitza un vestit llarg o amb cua. Tal com explica 'Hola', el truc també servia per a aquelles situacions en les quals es necessita l'ajuda d'una segona persona en què, per desgràcia no hi és. En aquest punt, Mónica va començar la seva interpretació: es va vestir de gala, es va calçar uns talons i va començar la seva «master class».

Malgrat això, mentre ho feia, a les xarxes socials es gestava un veritable debat: una part minoritària del públic va considerar que els consells eren útils, uns altres van qüestionar el nivell d'interpretació de Mónica i, fins i tot, uns tercers, anant molt més enllà van acusar el programa i la secció de ser masclista, i perdre l'essència pionera, rebel i avantguardista que originàriament tenien i els caracteritzava. El balanç final, llavors, revela que la secció no acaba d'encaixar i que les critiques, de seguir així, no van a fer més d'amuntegar-se, ja que comencen a ser molts els que qüestionen la qualitat de les seccions femenines del programa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris