rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mónica Pont trenca a plorar perquè té por de perdre el seu fill si es declara la independència a Catalunya

L'actriu catalana no pot evitar les llàgrimes en explicar la preocupació que sent respecte el tema al 'Deluxe'
Monica Pont al 'Sábado Deluxe' | Imatge de Telecinco

 

L'actriu i presentadora Mónica Pont va acudir aquest dissabte al programa de Telecinco ‘Deluxe’, per parlar de la preocupació que li provoca la possible independència de Catalunya. Creu que aquest fet podria suposar-li veritables problemes a l'hora de veure al seu fill, de qui no té la custòdia. La catalana, actualment resident a Madrid, es va mostrar trencada de dolor, en parlar del seu petit. «No vull que es proclami la independència a Catalunya perquè llavors sí que perdo el meu fill del tot, perquè el meu fill passarà a ser català, no serà espanyol», explicava en el seu pas pel programa.

A més del tema català, també preocupa a Mónica Pont el seu exmarit, a qui acusa d'haver-li dit al seu fill que no té «ni veu ni vot a la seva vida». Totalment enfonsada i ja amb llàgrimes als ulls assegurava que no es tracta d'una obsessió, ja que és el seu fill pel que està lluitant. Mónica explica també que el pare del nen va haver de cridar als Mossos perquè li «arrenquessin» el nen dels braços quan li van denegar la custòdia. «Em van fer venir ganes de trepitjar l'accelerador i llançar-me al buit. Va ser traumàtic perdre el meu fill. No volia viure sense ell». Javier Urra, defensor del menor a la Comunitat de Madrid, va aconsellar a la presentadora que deixi de parlar del tema del seu fill davant les càmeres i comenci a fer-ho amb el pare del nen per arribar a un acord mutu pel bé del petit.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris