Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mor amb 84 anys Jacint Borràs, un dels fundadors de Convergència

Era el pare de l'actual consellera de Governació, Meritxell Borràs
Mor amb 84 anys Jacint Borràs. | CatalunyaDiari.cat

 

Jacint Borràs, un dels fundadors de Convergència i pare de l'actual consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha mort la matinada d'aquest dimarts, 12 de setembre, amb 84 anys, víctima d'un càncer. Durant el congrés de refundació de CDC l'estiu passat, el seu partit va acordar que es quedés com a president de la formació després de la transició cap al Partit Demòcrata, juntament amb Carles del Pozo, com a responsable de les finances, i Roser Olóndriz, defensora del militant. A més de la seva vinculació amb la fundació de Convergència, Borràs també va ser directiu del Futbol Club Barcelona durant l'etapa d'Agustí Montal a la presidència i al cap d'uns anys amb Joan Laporta. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris