rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mor un bebè després d'ofegar-se amb una bola de plàstic a Granada

Els fets s'han produit el passat dimarts a la taula a localitat andalusa de Baza
Imatge d'arxiu d'un hospital | Cedida

 

Un bebè va perdre la vida el passat dimarts, 9 de gener, a la localitat granadina de Baza. El nen, de només sis mesos, va morir després d'ennuegar-se amb una bola de plàstic, segons han informat fonts de la Policia Nacional.

 

Segons recull el diari ‘Ideal’, els fets van succeïr quan el pare del petit s'estava afeitant. En aquest precís instant, l'home s'hauria adonat que el nen, que estava jugant darrere seu, s'havia ofegat amb alguna cosa i li costava molt respirar.

 

Davant la situació, l'home va posar el petit al cotxe i es va personar al centre de salut més proper. Segons el mitjà esmentat, però, l'Hospital al qual va acudir ja estava tancat i el pare, completament desesperat, va optar per acudir a una farmàcia que es trobava a escassos metres del centre hospitalari

Només entrar a la farmàcia, de fet, les treballadores van dur a terme diverses maniobres perquè pogués tornar a respirar. Fins i tot, i davant la incapacitat de retornar la consciència del menor, les farmacèutiques van avisar a un metge.  

 

El professional, que vivia a dos minuts de la farmàcia, va baixar ràpidament. Tot i això, aquest tampoc va poder fer res i va recomanar al pare anar fins a l'Hospital de Baza

 

L'hospital de Baza, darrer recurs

 

Després de la recomanació del metge, el pare va prendre la decisió de dirigir-se fins a l'hospital de Baza. Ja en aquest espai, desgraciadament, el petit va arribar sense vida a l'àrea d'urgències

 

Ara és l'hora de l'autòpsia. De fet, segons esmenta el diari citat, el cos de Policia Nacional està pendent dels resultats de les proves al cos de la menor per conèixer tots els detalls de la mort.

 

D'altra banda, la junta d'Andalusia també ha esmentat que espera els resultats de l'autòpsia per dir-ne alguna cosa al respecte. Tot i això, la institució ha esmentat que tot apunta a un accident domèstic.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris