rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Mor el cofundador de Media Markt, Erich Kellerhals

L'home, de 78 anys, patia de problemes cardíacs
Erich Kellerhals, el cofundador de Media Markt | Cedida

 

Erich Kellerhals, cofundador de Media Markt, va morir el passat 25 de desembre, després de no poder superar els problemes cardíacs que patia, tal com ha informat 'Der Spiegel'. L'home, de 78 anys, va ser reconegut per convertir-se en un dels creadors de l'exitosa multinacional, la qual distribueix productes electrònics, tecnològics i d'última generació. 

 

L'empresari va començar la seva aventura en el món dels negocis el 1963, quan va obrir una tenda de bicicletes i estufes de carbó. Posteriorment, va incorporar la venda de ràdios i televisors en el seu establiment. Més endavant, la seva dona i dos empresaris més, Walter Gunz i Leopold Stiefel, es van unir a la seva comercialització, edificant la gegant d'electrodomèstics en què s'ha convertit Media Martk.

 

Erich era considerat un dels alemanys més rics del món. Es considerava que la seva fortuna estimada podia superar els 2.000 milions d'euros, xifra que va assolir amb l'èxit empresarial que li va donar Media Markt. A més, era el màxim accionista de Ceconomy, propietària de Media Markt i Saturn, les quals es caracteritzaven per la distribució de tecnologia i electrònica.

Un dels establiments de Media Markt. | Cedida

 

Una empresa de comerç digital

Un dels principals motius de l'èxit que va assolir Media Markt va arribar gràcies a la gran adaptació que va tenir amb les noves tecnologies. El conseller delegat de la companyia, Pieter Haas, va reconèixer que l'entrada de l'empresa al mercat e-commerce va arribar gràcies al seu fundador, Erich, qui va considerar imprescinbidle incorporar-se en aquest tipus de sistema de venda per tal de no quedar obsolets.

 

A més, també va ser el responsable de la decisió d'on ubicar els diferents establiments de Media Markt. La seva visió per col·locar-los en nuclis urbans, allunyats de les zones cèntriques de les ciutats, va resultar totalment exitós. D'aquesta manera, va continuar amb el model d'altres companyies com Decathlon o Ikea, les quals també ubiquen les seves tendes en punts externs a les ciutats.

 

Actualment, Media Markt compta amb més de 1.000 establiments, repartits per quinze països europeus. De manera activa, la companyia disposa d'un total de 65.000 treballadors, gaudint d'una facturació anual, incorporada dins de l'empresa Ceconomy, que supera els 22.000 milions d'euros.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris