rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mor l'actriu Montse Pérez, la Mercedes de 'Plats Bruts'

Tenia 61 anys
Mor l'actriu Montse Pérez, la Mercedes de 'Plats Bruts' | CCMA

 

L'actriu Montse Pérez ha mort aquest dissabte, 28 d'abril, als 61 anys. Així ho ha confirmat la companyia de teatren Els Joglars, amb la qual Pérez havia treballat. L'actriu era molt coneguda pel seu paper de Mercedes a la sèrie 'Plats Bruts', l'exitosa sèrie de TV3 que es va emetre entre el 1999 i el 2002. 

 

Montse Pérez va néixer a Barcelona el 1956. A Plats Bruts la Mercedes era una dona de mitjana edat, seriosa, i tenia un caràcter molt fort. Era la directora de Ràdio Bofarull, on treballaven el Lopes com a locutor i el Ramon com a tècnic. Pérez també ha aparegut en altres sèries de la televisió catalana com la mítica 'Oh! Europa', 'La sagrada família', 'Kubala, Moreno i Manchón' o 'La Riera'. A més, també s'havia dedicat en bona part de la seva carrera professional al món del teatre, apareixent en obres com 'T'odio amor meu', de Dagoll Dagom; '5mujeres.com', de José Miguel Contreras i Ana Riva; o 'Mapa d'ombres', de Lurdes Barba. 

 

Pérez també va treballar a la gran pantalla, en pel·lícules com 'Souvenir', de Rosa Vergés; 'Carambola', de Jesús Font; 'Herois', de Pau Freixas'; o 'Mil Cretins', de Ventura Pons.

 

Montse Pérez com a Mercedes a Plats Bruts. | CCMA

 

'Plats Bruts' és una de les sèries de TV3 que més èxit ha tingut, fins i tot anys després de deixar-se d'emetre. És una 'sitcom', una comèdia de situació, coproduïda per Kràmpack, El Terrat i Televisió de Catalunya, i dirigida per Oriol Grau, Lluís Manyoses i Joel Joan, un dos dels protagonistes, el David. La sèrie estava formada per 73 episodis d'entre 25 i 30 minuts de durada, i es va emetre des del 13 d'abril del 1999 fins al 15 d'abril de 2002. Més tard, se'n van fer reemissions per TV3 o l'antic 3XL en la temporada d'estiu durant diversos anys, 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris