rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Mor una gran seguidora d'Isabel Pantoja abans d'entrar a un concert a les Canàries

La dona era popularment coneguda com «la Pantoja de les Canàries»
Rosa Delia en una imatge d'arxiu  | EP

 

Tragèdia a les Canàries. Rosa Delia, una dona de 58 anys coneguda com «la Pantoja de Canàries» per la gran admiració que sentia per la cantant, va morir el passat dissabte, 14 de gener, mentre esperava per entrar al concert que Isabel Pantoja va oferir a les Canàries. 

 

La dona, resident a la localitat d'Agaete a Las Palmas, havia arribat a assistir a un programa de Televisió Canàries per demanar a l'artista una entrada per veure el concert. Ella, de fet, assegurava sentia devoció per Pantoja i afirmava que acudir a l'actuació de la cantant era «la il·lusió de la seva vida».

 

 

Havia de ser una convidada 'VIP'

Ja a la televisió, Rosa Delia va explicar que portava anys lluitant contra una malaltia i que encara que havia vist actuar a Pantoja en directe. És per això, que aprofitant que era a les Canàries, aquesta volia veure-la sí o sí

 

Així doncs, des del programa es van posar en contacte amb l'oficina de la cantant i la neboda d'aquesta, Anabel Pantoja, va aconseguir una invitació personal perquè Delia acudís a la festa de l'artista. 

 

Isabel Pantoja en una imatge d'arxiu | Diario Información

 

Així mateix, el programa fins i tot va posar a la disposició de la dona un cotxe de producció perquè la portés a l'espectacle.

Rosa Delia va patir una aturada cardiorespiratòria

A la seva arribada al Gran Canària Arena, el conductor va recollir les entrades i les hi va lliurar a la dona, que es va disposar a anar a la porta. Tot i això, en aquell instant, la dona va explicar que estava «molt cansada»

 

Pel que sembla, Rosa Delia va caure al terra, sent així víctima d'una aturada cardiorespiratòria. Els efectius d'Emergències va intentar salvar la víctima però aquests no van poder fer res per socórrer a la major fan de Pantoja.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris