rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Mossos d'Esquadra detenen un activista a Vilanova i la Geltrú

Al jove se li ha identificat una ordre judicial que li prohibia participar en manifestacions públiques

 

La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Vilanova i la Geltrú ha patit una important concentració que s'ha produït després que es confirmés la detenció d'un activista de la capital del Garraf.

 

En ser identificar per la policia catalana, s'ha confirmat que tenia una ordre judicial, pel que la seva participació en la manifestació de la Vaga General involucrava el trencament de condemna, doncs no podia estar involucrat en aquest tipus d'esdeveniments.

Així ho ha confirmat a CatalunyaDiari.cat l'oficina del Portaveu de la Policia de la Generalitat, on s'ha explicat que el detingut a la C-32 ha estat «una detenció normal i corrent», per una persona que realitza un «trencament de condemna». En aquest sentit, s'ha fet èmfasi que el motiu de la detenció no ve perquè realitzés la Vaga General, sinó perquè «participés» en ella.

 

Després d'aquesta situació, s'ha fet una crida, des de les organitzacions partidàries a la mobilització, demanant que els manifestants es desplacessin fins a les oficines de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, aconseguint una afluència que superava les 200 persones.

 

Per la seva part, el detingut, que també té pendent un judici per aldarulls en una manifestació anterior, ha demanat, per mitjà de la seva advocada, que els concentrats marxin de la comissaria dels Mossos i que es continuï amb el programa previst que existia en la concentració.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris