rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

El PP porta a la Fiscalia els vídeos dels presos gravats al Congrés

Els Mossos d'Esquadra dissolen la concentració de la plaça Cerdà a Barcelona

Un grup d'agents ha intervingut en contra dels manifestants per poder recuperar la normalitat en la circulació del trànsit
 

 

La necessitat de recuperar la normalitat a les principals vies de Catalunya ha provocat la intervenció dels Mossos d'Esquadra, els quals ha començat a treballar per normalitzar el trànsit a les ciutats, com s'ha donat el cas a la plaça Cerdà de Barcelona. En ella, els agents han iniciat el procediment sol·licitant la col·laboració dels ciutadans, que no han volgut cedir amb els ideals que sorgeixen de la Vaga General d'aquest 8 de novembre, la qual ha sigut convocada com a protesta per la detenció, investigació i posada a presó de diferents membres del Govern, així com representants de societats civils.

La negativa dels encarregats d'organitzar els piquets que impedien recuperar el moviment de vehicles habitual, bloquejant el trànsit, ha provocat, com es mostra en el vídeo, que la dissolució s'hagi hagut de fer mitjançant l'ús de la força, davant la defensa dels qui es concentraven. Els membres de la policia, després de veure la falta de col·laboració, han començat a aixecar, un per un, els diferents manifestants, per treure'ls de les carreteres i intentar recuperar la normalitat vial.

 

La de Barcelona no ha sigut l'única polèmica que s'ha donat aquest matí entre manifestants i Mossos d'Esquadra. A l'estació de l'AVE de Girona, s'ha produït una invasió per part dels concentrats que buscaven tallar les vies i impedir el trànsit ferroviari. Davant d'aquesta situació, les forces de seguretat han intentat fer un cordó policial que evités el pas, però s'han vist superats per la multitud i han acabat cedint en el seu propòsit.

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris