Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Mossos d'Esquadra publiquen un peculiar senyal per agilitzar el trànsit davant les escoles

Els usuaris han reaccionat amb comentaris de tot tipus
El senyal que han publicat els Mossos a Facebook | Mossos d'Esquadra

 

Amb l'inici del curs acadèmic, molts pares i mares veuen com els problemes s'acosten. Un d'ells succeeix quan veuen que l'horari dels seus fills entra en conflicte amb les seves obligacions laborals. Així doncs, l'opció de portar les criatures amb cotxe és la més viable. Precisament fent referència a aquest tema, els Mossos d'Esquadra han publicat al seu compte de Facebook un senyal de trànsit que ajudarà a agilitzar les aglomeracions de trànsit a les portes dels centres escolars. El missatge és clar: «Petó i adeu», i afegeix «Deixeu els nens ràpid i faciliteu la circulació». 

Si bé la iniciativa és original i sintetitza tot el que cal saber, sembla que la publicació ha obert la polèmica. Alguns pares i mares asseguren que «és angoixant» l'augment de vehicles als carrers propers als centres escolars i detallen que «als anys setanta tothom anava al col·legi caminant». A aquest primer grup s'hi sumen els pares que asseguren que moltes d'aquestes cues es podrien evitar si «els pares portessin els nens amb bus o metro». Per altra banda, diversa gent informa d'un possible perill en aquest procés perquè la zona està plena de menors i «els pares, amb presses, no paren» pel pas de vianants. Un últim grup de pares és el que defensa que portar als nens al col·legi amb cotxe és una necessitat bàsica perquè «a vegades, s'assignen col·legis molt lluny del domicili familiar».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris