rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Mossos d'Esquadra reaccionen a un tuit del 'Polònia'

El programa torna a TV3 dijous, 14 de setembre, i ja estan treballant amb nous personatges

 

El programa 'Polònia' ha publicat avui al matí un tuit plantejant-se noves incorporacions a la seva plantilla de personatges. «Encara no tenim clar quin personatge estrenarem la setmana vinent. Algun consell, @mossos», ha tuitejat el compte del programa, preguntant-los directament als Mossos d'Esquadra. Amb aquest tuit, ‘Polònia’ ha deixat entreveure que hi haurà un nou personatge relacionat amb el cos català de policia.

 

Els Mossos, seguint la broma, han contestat de la següent manera: «’Majorment’ no acostumem a donar consells que no siguin de seguretat, la imaginació la poseu vosaltres...». Així doncs, els rumors apunten que aquesta temporada el programa incorporarà la imitació de l'autor del «Bueno, pues molt bé, pues adiós», és a dir, el major Trapero. Després d'aquest intercanvi de tuits, molts usuaris de Twitter s'han unit al fil de la conversa donant la seva opinió de qui creuen que serà aquest nou personatge. 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris