Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els motius pels quals el 'Mi casa es la tuya' d'Arrimadas i Iceta es va gravar en un apartament llogat pel programa

Bertín Osborne volia gravar a Barcelona i els entrevistats no volien mostrar les seves cases

 

 

Miquel Iceta i Inés Arrimadas són els protagonistes de ‘Mi casa es la tuya’ d’aquesta setmana, el programa d’entrevistes de Betín Osborne. En aquesta ocasió el format a patit una petita modificació i es que el programa no s’ha gravat ni a casa dels entrevistats ni a casa de l’entrevistador.

 

Segons informa ‘Vanitatis’, la productora va llogar un apartament al centre de Barcelona durant tot el dia de rodatge i ells mateixos el van decorar. El principal motiu que els ha portat a fer això ha estat que Bertín Osborne volia estar a Barcelona.

Bertín volia gravar a Barcelona

Cada programa aborda temes de la vida personal dels entrevistats, però també de la seva vida més professional o laboral. En el cas d’Iceta i Arrimadas parlar de vida laboral es parlar de política, i en aquests moments del tema català. Bertín Osborne no volia deixar de banda aquest tema que tant preocupa avui en dia a la societat i volia fer-ho bé.

 

«Gravar a Barcelona amb els protagonistes de l'actualitat política era una de les prioritats de Bertín de cara a aquesta nova temporada», asseguren des del programa. El presentador volia introduir-se de ple en el tema, és per això que va demanar gravar a Barcelona, d’aquesta manera podia pasar un dia a la ciutat comtal i veure l’ambient que s’hi viu.

 

Ni Arrimadas ni Iceta estaven preparats por mostrar la privacitat de casa seva

No és aquest l’únic motiu pel qual el programa no es va fer a casa de cap dels participants en les entrevistes. «Ni Miquel Iceta ni Inés Arrimadas van voler prestar les seves cases per l'enregistrament de les entrevistes», asseguren fonts del programa a Vanitatis.

 

Afegeixen que «no estaven preparats per mostrar al públic aquesta parcel·la encara oculta de la seva intimitat i del seu dia a dia, per la qual cosa va caldre llogar una casa per Bertín a Barcelona que fes possible els desitjos del presentador».

 

Tampoc els departaments de premsa dels seus partits polítics van veure com a positiva una possible decisió de gravar a les seves cases, potser hagués estat un fet negatiu de cara a les eleccions del 21-D.

 

D’aquesta forma, es va llogar l’apartament i tot arreglat. Inés Arrimadas va gravar a l’hora de dinar i Miquel Iceta a la de sopar, així tots dos van poder gravar el ‘moment cuina’ tant característic del format.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris