rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els motoristes consideren que el detall de Marc Márquez durant l’homenatge a Ángel Nieto està «fora de lloc»

El pilot ha publicitat una marca d’ulleres de sol

 

  

El passat dissabte 16 de setembre, milers de motoristes es van congregar a Madrid per tal de rendir homenatge al difunt campió mundial de motociclisme Ángel Nieto, que va morir el passat mes d'agost com a conseqüència d'un tràgic accident de carretera. Com explica Cuatro, les xarxes socials es van omplir d'imatges del moment, on pilots de categoria, tals com els germans Espargaró, Álvaro Bautista, Jorge Lorenzo o Marc Márquez , es van barrejar entre tots els motoristes que s'havien reunit per a acomiadar-lo. No obstant això, justament, Marc Márquez ha causat una gran polèmica, arran de la publicació respecte a això que ha fet a les seves xarxes socials.

 

 

 

En la foto que ha compartit, apareix el mateix Márquez aplaudint entre la multitud, acompanyat de les següents paraules: «Sempre recordaré els teus consells, mestre; 'Viu el moment, mai saps que passarà demà». La polèmica ha esclatat arran de la fotografia, en la que Márquez llueix unes ulleres de sol de la marca Oakley, fet que molts han criticat, ja que ho consideren una estratègia molt inapropiada per publicitar el producte. A més a més, per si no fos suficient, el tuit esmenta directament al proveïdor, evidenciant encara més aquesta intenció mercantil.

 

De fet molts usuaris han sentit la necessitat de comentar-ho, deixant anar respostes com: «aprofitant per a fe publicitat d'ulleres en aquest moment?», «Per un dia que no esmentis als teus patrocinadors no passa res, Marc» o «Acomiadaria a la persona que t'ha escrit aquests tuits per incloure el seu anunci en ells. Sense classe». Més enllà d'aquest «incident», el cert és que Marc Márquez ha estat un dels pilots que més ha lamentat la pèrdua d'Ángel Nieto.
 

 

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris