'Mujeres y Hombres y Viceversa' podria arribar al seu final

L'audiència del programa ha baixat considerablement
Emma García, presentadora del programa. | Telecinco

 

Mujeres y Hombres y Viceversa està veient com el desgast del format de programa li passa factura en les dades d'audiència, segons explica Excite. El públic majoritari del programa són joves d'entre 13 i 24 anys, que fa un any rondava el 40% i que ara no passa del 30%. A més, fa més d'un any que el programa no arriba al seu 15% de share habitual, i va baixant.

MyHyV intenta renovar-se per recuperar l'audiència, però de moment no està donant resultat. A més, recentment Suso s'ha vist embolicat en una polèmica que va generar molts comentaris negatius a les xarxes. El tronista va deixar anar un comentari que va ser molt mal rebut a Twitter, després de la seva cita sense càmeres amb Camila. Ella va explicar que s'havia sentit molt incòmoda amb ell perquè va intentar portar les coses al terreny íntim i quan ella s'hi va negar, es va enfadar.

 

Ell va respondre «Si tu em dónes a entendre una cosa i jo m'accelero, després no em diguis «fins aquí», perquè, sincerament, jo ja no raono», al que la presentadora va comentar que tothom tenia dret a començar i parar alguna cosa quan cregués. Twitter es va incendiar contra el tronista i molts seguidors del programa van comentar l'escena amb l'etiqueta #SusoViolador, un fet al qual ell va respondre amb amenaces legals.