rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mulaya, el nou competidor de Zara on es poden trobar els mateixos 'looks' per 30 euros menys

L'experiment l'ha realitzat 'La Información', amb un look bàsic adquirit independentment en ambdues franquícies
Una de las franquicias de Mulaya | Cedida

 

Un nou competidor ha arribat per quedar-se i posar-li les coses difícils a les grans smarques del món de la moda. Ens referim a Mulaya, una empresa d'origen xinès que ha aconseguit l'èxit gràcies a l'empresària Lisa Bao, i que amenaça de desbancar a Zara com la signatura 'low-cost' per excel·lència. La màxima empresarial de Mulaya és afí al que defensa Zara: oferir productes de qualitat al millor preu possible. I de fet, en matèria de preu renyeix de prop amb aquesta i, fins i tot, la supera.

'La Información', ha decidit dur a terme un simple però efectiu experiment per comprovar-ho: ha decidit comprar en les dues tendes el mateix tipus de 'look' i comparar la diferència general dels seus preus, amb sorprenents resultats. El 'look' que han provat ha consistit en un estil bàsic, format per: uns texans senzills, una samarreta blanca, un abric, una jaqueta militar, una motxilla i botins de xarol. Aquestes sis peces per separat tenien diferències de preu molt petites, però en ajuntar-se i estudiar-se com a estilismes sencers, la diferència es nota i es fa substancial. Així, el conjunt de Zara sortia per 195,70 euros, mentre que en Mulaya sortia per 164,86 euros, una diferència exacta de 30,84 euros, gens menyspreables.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris