rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Munten un ampli dispositiu a l’AP-7, AP-2, C-33 i a la C-32 pel risc de neu

Les nevades podrien arribar a partir d’aquesta matinada a les demarcacions de Barcelona i Tarragona
Les autopistes catalanes podrien quedar molt afectades per les nevades | CatalunyaDiari.cat

 

Jornada de nevades importants a Catalunya. De fet, la matinada del pròxim dijous s’esperen diverses nevades a cotes baixes i zones de costa i, per la qual cosa, la circulació per les carreteres catalanes s’haurà de cenyir estrictament al temporal.

 

És per això, que davant la previsió de «perill moderat» de nevades —segons ha reportat el Servei Meteorològic de Catalunya—, les autopistes de Catalunya optaran per curar-se amb salut i activar un pla de prevenció de riscos a 4 vies principals.

Les vies afectades pel temporal

Autopistes, empresa del conglomerat ‘Abertis’, ha engegat un dispositiu de seguretat viària en l'AP-7 (La Jonquera-Tarragona), AP-2 (Saragossa-Mediterrani), C-33 (Barcelona-Montmeló) i C-32 (Castelldefels-el Vendrell).

 

La idea d’aquestes, a més, passa per «fer front a les nevades previstes per a aquest dijous». Una jornada on, de fet, la cota de neu se situarà entorn dels 200 metres i demarcacions com Barcelona i Tarragona, poc habituades a aquestes situacions, podrien quedar afectades pel temporal.

 

 

Localitats com Cassà de la Selva, a 132 metres d'alçada —només dotze per sobre de la cota d'estimació de nevades— ja han començat a rebre les primeres nevades aquest dimecres, 7 de febrer, a la nit. 

 

Les comarques que poden quedar més afectades pel temporal de neu són les següents: la Selva, el Bages, el Moianès, El Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Maresme, Garraf, l’Alt Penedès, el Baix Penedès, l’Anoia, el Tarragonès, l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Baix Camp. 

L'ampli operatiu programat

L'operatiu programat pel temporal del pròxim dijous compta amb prop de 300 professionals i 39 màquines llevaneus per treure la neu de la calçada. El dispositiu, d’altra banda, es coordinarà des del Centre d'Operacions i Seguretat Viària de Granollers (Barcelona).

 

D’altra banda, Autopistes ha recordat que posa a la disposició dels usuaris informació al moment per a tots els usuaris dels seus serveis. L’empresa destaca també destacat que l'AP-7, AP-2, C-33 i C-32 compten amb 115 panells que informaran constantment de l’actualitat a les vies catalanes.

 

Finalment, el telèfon d'atenció al client seran els següents: 902 200 320 i 934 927 827. La informació també es podrà obtenir per la pàgina web —autopistas.com— i les xarxes socials.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris