rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els musculats braços de la reina Letícia criden l'atenció de la premsa britànica

La monarca va ser fotografiada a la recepció a la Sarsuela a una confederació d'atenció a les persones amb paràlisi cerebral
Els musculats braços de la reina Letícia en aquesta fotografia han cridat l'atenció de la premsa britànica. | Getty

 

La reina Letícia va rebre aquest dimarts al Palau de la Sarsuela a la junta directiva d'Aspace, una confederació d'atenció a les persones amb paràlisi cerebral que va exposar a la monarca diferents iniciatives entorn del Dia Mundial contra aquesta malaltia. No obstant això, la premsa britànica ha posat el focus d'atenció en els musculats braços de la dona del rei que es poden veure a les fotografies de l'acte. «Una monarca molt musculosa!» ha titulat el diari 'Mail Online'. «L'elegant vestit de ralles gris marró i crema de la reina mostrava els seus braços mentre estrenyia les mans a diversos convidats a la capital», es pot llegir en aquest article, que qualifica a Letícia com la «reina de moda». Aquest acte amb Aspace ha estat el retorn dels monarques a l'agenda oficial després de les seves habituals vacances a Palma de Mallorca.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris