Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Nagore Robles aprofita els últims dies de l'estiu en biquini

Ha compartit una imatge a les xarxes socials amb la cervesa a la mà: «Que mai ens falti un motiu per brindar»

 

Nagore Robles, l'actual parella de Sandra Barneda, a diferència de molts dels seus companys, encara està gaudint dels últims dies de vacances abans de tornar a la feina, possiblement com a col·laboradora del nou 'reality' de Telecinco 'Gran Hermano Revolution'. Mentrestant, Nagore segueix passant els dies d'estiu a la platja, gaudint del mar i de la bona companyia. En la seva última publicació a les xarxes socials, concretament a Instagram, es pot veure a Robles passant-s'ho d'allò més bé entre les roques d'una platja i amb una cervesa a la mà: «Que mai ens falti un motiu per brindar». No obstant això, el que més ha cridat l'atenció d'aquesta fotografia és el cos de Nagore, que surt en biquini i amb una tonificada figura d'allò més envejable.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris