rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un nen pateix cremades per tot el cos després de fer servir un «protector» solar de Peppa Pig

Els pares van decidir gravar l'estat del nen per denunciar la situació
Així va quedar l'esquena del nen després de fer servir el producte | YouTube

 

Tot semblava indicar que les vacances de la família Jasper a Bali serien ben normals i estarien ben feliços. Uns dies junts per descansar de la feina i desconnectar de la rutina per tornar més forts a la nova temporada. Segons afirmen els protagonistes al mitjà anglès Mirror, tot anava bé fins al moment en què van decidir anar a la platja i van aplicar la loció «protectora» de Peppa Pig el cos del petit Rivers.

La reacció que va provocar en el cos del nen va ser sorprenent. En pocs minuts la pell va començar a enrogir i coure, tant en el pit com en l'esquena. Les males sensacions no van quedar aquí i, segons la mare de Rivers, l'endemà es van produir fins i tot vòmits i les cremades es van estendre cap a la cara, orelles i espatlles del nen. Els Jasper van decidir gravar l'episodi per denunciar la mala qualitat del que, se suposava, havia de protegir al seu fill dels rajos ultraviolat del sol.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris