Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Una nena de 10 anys fa una carta a la Guàrdia Civil: «No feu mal»

Una regidora de Sant Pere de Torelló, Griselda Castells, ha compartit la carta al seu Instagram

 

Les dures imatges de les càrregues policials van gelar la sang de milers de persones i els més petits no en van ser una excepció. La Mar, una nena de 10 anys de Sant Pere de Torelló va escriure una carta a la Guàrdia Civil que s'ha fet viral molt ràpidament. A la carta, la nena, davant del rumor d'una possible intervenció al seu poble, deia: «sé que només voleu que Catalunya no sigui un país. Però no us heu adonat que esteu fent mal a molta gent i us pregaríem que no féssiu mal perquè molta gent està patint molt. Per tant, no feu mal». Una regidora del municipi, Griselda Castells, ha compartit la carta al seu Instagram i ha dit que «ho volia donar a la Guàrdia Civil si vénen a Sant Pere de Torelló, però no els hi donaré perquè igualment no ho entendran».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris