rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Maria Patiño s'oblida del vídeo de presentació de Bárbara Rey en directe

La presentadora va passar a donar-li la benvinguda a 'Sábado Deluxe', tot i que després va confessar l'error
Imatge de María Patiño a 'Sábado Deluxe'. | Telecinco

 

Aquest passat dissabte, 28 de juliol, ‘Sábado Deluxe’ va tenir com a convidada estrella, després de molts anys allunyada del focus mediàtic, Bárbara Rey. Això i els nervis van passar una mala jugada a la presentadora María Patiño, que va viure un moment que, sens dubte, hauria preferit no viure. 

 

El fet que Bárbara no hagi aparegut gaire pels programes televisius en els darrers anys, i el pes de ser l'encarregada d'entrevistar-la en el seu retorn no és un plat de bon gust per ningú. Ni tan sols per algú amb una gran experiència en els platós de televisió, com és el cas de Maria Patiño.

 

Segons estava previst, abans de l'entrada de Bárbara Rey al programa de Telecinco, la presentadora del programa, que substitueix Jorge Javier Vázquez mentre ell gaudeix de les seves vacances, havia de donar pas a un vídeo de presentació sobre la convidada en qüestió.

 

Una presentació que no estava prevista

 

María Patiño, inquieta sabent que havia d'entrevistar una persona coneguda per la seva relació amb el rei emèrit, Joan Carles I, va oblidar-se del vídeo i va introduir directament Bárbara Rey abans d'hora. La presentadora va donar la benvinguda a l'artista, i el públic es va aixecar per donar-li una rebuda calorosa. 

 

Per presentar-la, María Patiño va dir: «Bárbara Rey fa molt temps que es troba allunyada de la vida pública, quasi quatre anys allunyada de tot. Però avui, després de tant silenci, ve amb ganes d'explicar per què ha estat retirada. Regressa per matissar tot el que s'ha dit sobre ella, per aclarir que no té res a amagar i demostrar que té corda per a estona. Ha arribat el moment de rebre Bárbara Rey».

 

A simple vista, aquesta podria ser una presentació com qualsevol altra, però el problema es va produir en el fet que la presentadora la va fer sense que fos necessari, ja que prèviament, el programa havia preparat un vídeo de presentació.

 

Imatge de María Patiño junt amb Bárbara Rey. | Telecinco

 

«Si tu estàs nerviosa, imaginat jo»

L'error de Patiño va descol·locar Rey que va entrar vacil·lant abans de baixar per  les escales dels convidats doncs no entenia per què no havia sortit el vídeo que tenien preparat al programa de Telecinco. Els intensos i interminables aplaudiments del públic al plató van animar Bárbara Rey que finalment va baixar per les escales.

 

Per la seva banda, María Patiño es va apropar a rebre-la i després de fer-li dos petons, li va explicar que els nervis li havien jugat una mala passada. «Si tu estàs nerviosa, imagina't jo. Amb els nervis se m'ha oblidat donar pas al vídeo de presentació», va confessar la presentadora davant del seu públic.

 

Finalment,  tot va quedar com una simple i divertida anècdota que cap de les dues oblidarà. Un error fàcil de cometre a causa de l'expectació generada per l'entrevista, però que no va afectar cap de les dues de forma negativa.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris