rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

New Blanco presenta els nous estilismes de la firma però no són ben rebuts pels seus antics clients

Molts asseguren que aquests ‘looks’, a més de la model i les fotografies, no són gens apropiats per a la línia que seguia Blanco
Botiga de roba de l'antiga firma Blanco  | Cedida.

Després que el passat mes de març la tenda ‘low-cost’ Blanco tanqués la seva última tenda, finalment la companyia impulsada per l'empresari Jordi Hidalgo ha invertit mig milió d'euros per obrir de nou la firma, sota el nom de New Blanco. Una nova aposta molt esperat per als clients de l'antic Blanco que s'han decebut en veure els primers estilismes i propostes al nou catàleg que Hidalgo publicava en el seu perfil de Linkedin. Amb un collage de fotografies dels estilismes que es van a poder trobar en New Blanco és com s'ha presentat la col·lecció, encara que la manera en la qual s'han mostrat els ‘looks’ ha generat una gran polèmica. Alguns usuaris de la xarxa social no han dubtat a comentar i fins i tot criticar la proposta de nou catàleg: «Aquestes fotos són contraproduents. Tant els estilismes, com la model, com el maquillatge, la perruqueria, la il·luminació, les fotos, el collage, no hi ha per on agafar-ho. Crec que ni un catàleg d'un puticlub de carretera és pitjor», han comentat.

Alguns dels estilismes del nou catàlego presentat de New Blanco | Linkedin Jordi Hidalgo

«Això s'assembla a la típica roba dels molts basars xinesos que venen roba ara, la veritat. I les fotos i model. No hauria d'opinar per no saber del tema, però fins a algú que no sàpiga de fotografia sap que això no és professional», també ha assegurat. Un dels aspectes que també ha generat molta polèmica és l'estil que es pretén aconseguir amb aquestes propostes, molt allunyades de la identitat que desprenia l'antic Blanco i que tan característic era para tots els seus clients. Per la seva banda, Jordi Hidalgo ha reconegut a ‘Economía Digital’ que aquesta publicació ha estat contraproduent per New Blanco: «Tots ens equivoquem».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris