rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Nicolas Cage i Ed Harris assistiran al Festival de Cinema de Sitges 2018

La 51a edició del Festival se celebrarà del 4 al 14 d’octubre de 2018
Nicolas Cage, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

De Hollywood a Sitges. Aquest és el trajecte que faran actors de talla internacional com Nicolas Cage o Ed Harris, ja que han confirmat que assistiran al Festival de Cinema de Sitges 2018. El primer, nebot de Francis Ford Coppola i protagonista de films com ‘La Búsqueda’ o ‘Ghost Rider’, assistirà a la capital del Garraf per recollir el gran Premi Honorífic del certamen.

 

El nom de Cage se suma a la sonada presència de l’actor Ed Harris. Guanyador d’un ‘Globus d’or’, nominat en quatre ocasions als ‘Oscars’ i actor de pel·lícules molt reconegudes per la crítica com ‘El Show de Truman’ o ‘Apollo 13’, Ed Harris també rebrà de mans del jurat un altre dels premis honorífics de la cita. Cal esmentar, d'altra banda, que la 51a edició del Festival se celebrarà del 4 al 14 d’octubre de 2018.

 

 

Cage i Harris, convidats de «luxe» a Sitges

Nicolas Cage i Ed Harris només fan que sumar-se a l’abast reguitzell d’estrelles de l’escena americana que, any rere any, participen al prestigiós festival de Sitges. Si l’any passat el guanyador de l’Oscar, Guillermo del Toro, presentava ‘La forma del agua’ a Sitges, enguany Ed Harris i Nicolas Gage recolliran el seu testimoni per il·luminar la catifa vermella del certamen.

 

Ed Harris també farà acte de presència al Festival de Sitges 2018 | Hollywood Reporter

 

 

Juan Antonio Bayona, flamant director català de ‘Jurassic World’, també farà acte de presència a la capital del Garraf per presentar-hi les seves bandes sonores al Festival Terramar. Més enllà d’aquest fet, el de Sitges és un festival que històricament ha acollit grandíssimes estrelles de ‘Hollywood’.

 

Un enorme ventall d'estrelles

Quientin Tarantino, el 2005; Guillermo del Toro, el 2006 i el 2017; o Viggo Mortensen el 2009 —que també va recollir el premi honorífic, com Harris i Cage— ha estat algunes de les estrelles de cinema que han desfilat per la ciutat. Vince Vaughn i Susan Sarandon, també van fer acte de presència al festival l'any passat. 

 

Finalment, cal esmentar també que el Festival de Sitges també homenatjara a la mateixa categoria que Nicolas Cage i Ed Harris, el director de cinema de terror, Jhon Carpenter.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris