La nit de Barcelona: els 7 millors bars de copes

Si has de sortir de festa, aquests són els establiments que no et pots perdre

La vida nocturna a Barcelona està plena d'oportunitats. Les dimensions de la ciutat la converteixen en una de les urbanitzacions més elit entre les reconegudes per l'ambient festiu. De la mateixa manera, a causa de l'extensió de la capital catalana, també és molt complicat identificar els millors locals en els quals gaudir d'una bona festa. Per aquest motiu, et porten els set millors bars de copes de Barcelona.

 

En ells hi trobaràs els millors còctels de la ciutat, però també els més alternatius. No es tracta únicament d'identificar les millors begudes, sinó que també és important trobar les més especials, les que marquen la diferència. L'ús d'ingredients específics o la varietat en la seva carta són alguns dels elements que caracteritzen els locals esmentats a continuació.

 

7. Ocaña

L'Ocaña és una de les opcions més diferents de tota la llista | Imagen: Interior Bar Ocaña.

 

En honor a José Pérez Ocaña, activista LGTB andalús que va gaudir dels seus últims anys de vida a Barcelona, qui abans de deixar-nos va fundar una de les millors cocteleries de la ciutat. Anys després, el local segueix actiu i les varietats que s'hi proposen el fan, sense dubte, en una opció única i totalment diferent de totes les proposades.

 

El bar consta de dos ambients diferents i una terrassa en la famosa Plaça Reial, on tenen lloc grans nits en què en un ambient molt selecte, amics i enamorats passen divertidíssimes hores amb una gran selecció de còctels i begudes de la millor qualitat possible.

 

 • Plaça Reial 13-15.

 

6. Marlowe

Després que quatre socis decidissin fer-se amb el mític Gimlet, de 40 anys d'història i remodelar-lo, molts van considerar que es tractaria d'un error. No obstant això, el temps li ha donat la raó als impulsors d'aquest establiment del Born, que porta per nom el detectiu fictici Philip Marlowe. En ell hi podràs trobar uns dels millors sabors que podràs gaudir a Barcelona.

 

Una de les novetats més excitants d'aquesta reobertura són les seves cartes de temporada, en les quals el bar ens ofereix una oferta molt àmplia amb productes que recullen de les persones que els conreen directament. Capturant l'essència dels mateixos productes, literalment, són capaços de realitzar un còctel a mesura per a qualsevol, amb els quals a més de sorprendre't repetiràs, perquè els seus preus són millors que els de qualsevol bar de copes habitual.

 

 • Carrer del Rec 24.

 

5. 33/45

El 33/45 és un local que funciona tant de dia com de nit | Imagen: Interior del 33|45.

 

Es tracta de l'opció més relaxada i menys festiva de totes. Un bar que es pot gaudir en qualsevol moment del dia, per passar una bona estona amb bona companyia i poder tastar els grans còctels i la varietat de beguda que disposen a la carta, la qual motiva els clients a escollir aquesta opció com un local previ a la festa o per tenir una velada tranquil·la.

 

El bar compta amb dues sales diferents, amb un decorat molt industrial, completat per llums de disseny i un gran nombre de mobles vintage, que li atorguen al bar aquest aspecte tan acollidor però alhora tan impactant. Us recomanem sobretot els seus gintònics de mil sabors diferents, així com la seva àmplia carta de còctels amb tequila, l'especialitat del lloc.

 

 • Carrer de Joaquín Costa 4.

 

  4. Plata Bar

  És reconegut com un dels millors establiments amb els quals compta l'Eixample. La barreja entre l'ambient agradable i la variada carta de begudes el converteixen en una gran opció per gaudir d'una nit en bona companyia, la qual inici amb unes quantes begudes en aquest establiment per després continuar la nit en zones més festives.

   

  Des de 2006 el bar ofereix un gran ventall de begudes, totes elles fetes dels millors licors del mercat. Una de les millors opcions en tot l'Eixample per gaudir dels mojitos de sabors, que han fet famós al bar en els seus deu anys de recorregut.

   

  • Carrer Consell de Cent 233.

   

  3. Kahala

  Per aquells apassionats de Hawaii i els clàssics bars 'tiki', Kahala és l'opció que han d'escollir. Aquest local et traslladarà a l'illa estatunidenca, convertint el dinamisme dels carrers de Barcelona en el moment de relaxament total i de calma absoluta que et permetrà desconnectar de la tensió laboral i poder traslladar-te, per uns instants, a un paisatge paradisíac.

   

  Encara que s'especialitzen en còctels de ron, el bar compta amb una extensa carta, amb begudes de whisky, ginebra, internacionals com una bona caipirinha o un mojito, a més d'explicar també amb begudes sense alcohol, sempre servides en els seus gots especials, singulars per cada còctel.

   

  • Avinguda Diagonal 537.

   

  2. Old Fashioned

  El OF es un lugar pequeño y selecto donde descubrir nuevos cócteles y disfrutar de cómo los preparan. | Imagen: Barman del OF.

   

  Sense dubte, es tracta d'un bar que més per l'ambient hi aniràs per les copes. El local és petit, d'ambient relaxat i amb l'objectiu d'oferir una sensació de tornar unes dècades enrere. No obstant això, la fortalesa d'aquest establiment resideix en la varietat i la qualitat de les seves begudes, el qual el converteixen en una gran opció per iniciar la nit.

   

  Un bar de copes extremadament genial, al que segur tornaràs, perquè per la genialitat dels seus bàrmans en voldràs més. El seu producte de qualitat i el seu preu, no gaire diferent de la competència més propera, provoquen que el bar s'està llaurant un nom en l'oci nocturn de Barcelona. Per àmplia que sigui la seva carta, et recomanem que demanis consell als bàrmans, que sabran que posar-te, i t'assegurem que t'encantarà.

   

  • Santa Teresa 5.

     

    

  El Ciclista

  El bar predilecte pels amants del ciclisme. En ell, hi trobareu totes les instal·lacions edificades per material reciclat provinent de bicicletes. Les taules, les cadires, els panys de les portes i les decoracions són diferents parts d'aquests vehicles, el que converteix aquest local únic i totalment destinat als apassionats de l'esport.

   

  La carta de còctels, la trobéssiu repleta de diverses copes delicioses i els noms de les quals us arrencaran un somriure, noms com el Pinyó Fix, sense el risc que us realitzin una prova antidòping a la sortida del bar. Sense més, un bar encantador, on arrencar la nit i del que sortiran moltes anècdotes.

   

  • Carrer de Mozart 18.
  Comentaris