ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

No deixis que l'allotjament faci malbé les teves vacances!

 

No deixis que l'allotjament faci malbé les teves vacances! En aquest època de l'any, sens dubte les vacances són un dels temes estrella a la vida de tot tipus de persones. Cercar un allotjament, sigui un hotel o un apartament de vacances, es converteix en tot un objectiu per a gran quantitat de persones, que per fi tenen uns dies lliures per poder fer allò que més els vingui de gust amb la família o els amics. No obstant això, cal tenir prou cura a l'hora de buscar un allotjament, perquè els fraus estan a l'ordre del dia també en aquest tema. Per sort, els recursos disponibles per evitar aquests enganys són molt eficaços.

 

Com buscar apartaments adequats per passar les vacances

Segons dades ofertes per l'OCU, el 72% dels usuaris va trobar una casa on passar les vacances a través d'Internet. Una cosa que pot resultar molt positiu, ja que a la xarxa hi ha plataformes de qualitat on es garanteix que el lloguer d'aquests allotjaments sigui sempre legal, siguin apartamentos en Barcelona, ​​casetes en petits pobles de la costa del Sud, etc.

 

Sens dubte, Internet ha revolucionat la manera de planificar les vacances. Tan sols cal disposar d'una connexió a la xarxa, i en tan sols uns minuts es pot trobar un allotjament que s'ajusti al que l'usuari desitja per a les seves vacances. Si s'utilitza una plataforma de les esmentades anteriorment, s'evitarà ara el lloguer d'un apartament que no existeix, o que no compleix amb les indicacions que en l'anunci es donen. Aquests són alguns dels fraus més comuns a l'hora de llogar un apartament de vacances.

 

Aprèn com buscar apartaments barats i legals a través d'Internet

 

Sempre que es prengui una sèrie de precaucions, es podrà trobar un apartament segur i a bon preu a través de la xarxa. En primer lloc, i per motius obvis, es desaconsella completament decantar-se per un anunci en què el preu sigui massa baix, comparant-lo amb altres anuncis de apartaments de vacances a la mateixa zona. Una cosa és que el preu sigui econòmic, i una altra molt diferent que resulti difícil de creure. En aquests casos és probable que no es tracti d'un apartament il·legal. No obstant això, que el preu sigui car no és garantia que realment és un lloc autoritzat. Així les coses, novament el millor és acudir a una plataforma especialitzada.

 

També és molt important revisar la redacció de l'anunci. Si l'ortografia o la forma d'escriure en general és dolenta, és possible que es tracti d'una estafa des de fora d'Espanya. Cal desconfiar també d'aquells llocs en els quals no s'ofereixen fotos dels allotjaments. Resulta transcendental contactar amb el propietari abans de fer la reserva. Cada vegada és més normal completar la reserva a través de la xarxa. No obstant això, a dia d'avui és molt comú suplantar la identitat del propietari, la qual cosa és conegut com "phishing". Un dels mitjans més utilitzats per perpetrar aquest delicte és el correu electrònic.

En conclusió, passar uns dies inoblidables i trobar un allotjament adequat en vacances és possible, però per a això cal prendre mesures. Una cosa que val la pena, després de tants mesos d'espera.

 

Comentaris