rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

No saps estalviar? Prova aquest mètode i deixaràs de gastar 1.378 euros a l'any

El mètode de les 52 setmanes és un sistema simple però eficaç per estalviar una bona quantitat de diners en un any

Aquesta taula serveix de guia per veure quant has d'estalviar cada setmana i també els teus assoliments si te'n surts. | Kike Pérez

 

Els experts asseguren que comptar amb una bona reserva de diners per fer front a qualsevol imprevist ens fa sentir més segurs i redueix el nostre estrès. Fàcil de dir i molt difícil de complir. Per això et proposem un mètode revolucionari que t'ajudarà a estalviar 1.378 euros a l'any: es tracta del mètode de les 52 setmanes.

Aquest sistema consisteix a estalviar una quantitat de diners igual al nombre de setmanes que té l'any. És a dir, 1 euro la primera setmana, 2 euros la segona setmana, i així successivament fins a arribar als 52 euros l'última setmana.


La quantitat estalviada ha de sortir de les nostres despeses habituals. Et pot ser d'ajuda canviar de marca en alguns productes, utilitzar la bicicleta o el transport públic per estalviar gasolina o reparar i reutilitzar productes enlloc de comprar-los nous.

A mesura que passen les setmanes, el repte ens exigeix ser més imaginatius, pràctics i eficients. Si som capaços d'aconseguir-ho, a final d'any haurem estalviat 1.378 euros, un coixí suficient per poder fer front a qualsevol imprevist i fins i tot permetre'ns algun caprici. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris