rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una noia comparteix una fotografia per conscienciar a les dones que acceptin les imperfeccions del cos

Madalin Giorgetta, que s'ha fet famosa per les seves corbes, ha pujat una imatge sense retocar per mostrar la seva celulitis

 

Madalin Giorgetta, una entrenadora personal d'Austràlia, ha compartit en el seu compte de Instagram una imatge sense editar per conscienciar a les dones que han d'acceptar el seu cos tal com és, encara que tinguin imperfeccions. La jove, que compta amb 400.000 seguidors a Instagram, s'ha fet famosa per les seves fotografies en les quals posa amb poca roba lluint els seus espectaculars corbes. No obstant això, ara Madalin ha decidit compartir una fotografia sense retocar, en la qual apareix asseguda a la vora d'una piscina lluint la seva celulitis sense complexos.

«Quan la meva germana em va fer aquesta foto, la vaig veure i vaig pensar «que grossa, esborra-la, esborra-la». Però se'm va oblidar esborrar-la i es va quedar en el meu ordinador durant mesos. A Instagram, vaig publicar una foto similar però en la qual sortia millor i mai vaig pensar a publicar la foto original. Quan una revista em va entrevistar per a un article els vaig ebviar cinc imatges en les quals vaig pensar que sortia molt bé. Vaig dubtar si enviar aquesta fotografia però no sabia com em sentiria en veure'm en tots els kioscos d'Austràlia. Va arribar un moment en què vaig dir ‘què dimonis’ i la vaig enviar per correu electrònic. L'editor em va dir que era la imatge que havia escollit per imprimir. Ara que ho veig, estic molt orgullosa i feliç d'haver pres aquesta decisió de publicar una foto meva mostrant tal com sóc, sense edició. Solament jo, un coco gegant i el meu somriure», ha escrit Madalin al costat de la fotografia. «No deixis que el ‘selfie’perfecte d'algú dicti la teva confiança. La majoria de la gent no mira realment com ho fan en Instagram».

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris