Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una noia pregunta per un gos en adopció i l'home de l'anunci li demana algunes fotografies seves

«Ja no es pot preguntar ni per un gos», lamenta la jove

 

La usuària de Twitter @Lolaamarquez12 ha mostrat la seva indignació a través d'aquesta xarxa social amb el que li van dir quan va demanar fotos d'un gos per adoptar-lo. «Això no em pot estar passant a mi. Ja no es pot preguntar ni per un gos», assegura la jove.

I és que la noia va obrir conversa a un home que havia posat un anunci per adoptar a un husky siberià i li va demanar que li enviés algunes fotografies del gos per veure com era. No obstant això, l'home li va contestar que a ell li agradaria que li ensenyes fotos seves i així li regalaria els huskies.

Lluny de callar, la jove ha publicat una captura de la conversa a Twitter, on el seu missatge s'ha convertit en viral i ja compta amb més de 6.000 retuits i molts comentaris en els quals critiquen a l'home, donant-li «opinions» de quina seria la millor resposta possible per donar-li a l'assetjador.

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris