rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Una noia s'acaba «transformant» en un monstre de dos caps després d'un desafortunat esternut

El que volia era fer-se una 'selfie' panoràmica amb la seva parella
She sneezed during a panoramic selfie photo

 

Quan es tracta de fer fotos cal respectar una sèrie de regles, com si es tractés d'un ritual: somriure, no moure's, no parpellejar i, per descomptat, no esternudar. Doncs bé, encara que sembli fàcil, alguns tenen tan mala sort, que els acaba passant alguna cosa que els espatlla la foto. És justament el que li va passar a la parella de dalt, que va decidir compartir la divertida imatge a la xarxa social Imgur. A la foto, que es va pujar el passat 10 de juliol, un dels dos protagonistes de la 'selfie' panoràmica ha tingut tan mala sort, que s'ha convertit en un horrible monstre de dos caps, arran d'un desafortunat esternut. I és que l'escombrat necessari per a fer aquest tipus d'imatges panoràmiques acaba captant molt més del que volien els seus autors. La divertida instantània ha estat celebrada per gairebé 19.000 persones, i ha rebut més uns 598.450 «m'agrada» a les xarxes, encara que segur que a ella no li agradi massa que s'hagi compartit.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris