Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les noies que es van inventar el seu segrest a Barcelona només volien tenir un dia lliure

Les joves van aparèixer el passat dimecres a la muntanya de Montjuïc
Missatge de les dues noies segrestades difós a Instagram | Xarxes socials

 

El cas de les dues noies que van aparèixer ahir amb les mans lligades a la muntanya barcelonina de Montjuïc va trastocar als Mossos. Inicialment, segons van relatar, aquestes van aparèixer amb les mans lligades amb una brida i diversos blaus al cos, quelcom que va propiciar que aquestes fossin enviades a l’hospital per descartar una presumpta violació.

 

Res de res. Passada aquesta prova, el cos policial va procedir a interrogar a les joves. El seu relat, deia que van sortir a l’hora del pati —al tenir 17 i 18 anys se’ls va permetre sortir del centre de Badalona on estudien— i, aleshores, un home d’uns 60 i a càrrec d’una furgoneta blanca les va segrestar.

L’objectiu: tenir un dia lliure

Les informacions tàcites i el relat no eren conclusius. Per la qual cosa, les joves van optar per anar a passar el dia a Barcelona —és només a 15 minuts amb metro— i saltar-se les classes de batxillerat.

 

Tot i això, les noies, de 17 i 18 anys respectivament, sembla que no van voler confessar als seus pares el que havien fet i, tal com relata ‘El Español’, van preferir amagar-se a la muntanya de Montjuïc i fingir un segrest.

 

L’excusa, però, va anar més enllà. Perquè aquestes van lligar-se de mans amb dues brides, van aparèixer amb els braços plens de blaus i la parella que les va trobar, durant la matinada del passat dimecres, relata que estaven sota els efectes d’alguna sedació.  

 

Espai de la carretera de Montjuïc, on les joves van ser trobades | Google Street View

 

 

«Les noies no volien haver de donar explicacions»

Després que els Mossos d’Esquadra descartessin que aquestes fossin segrestades o que haguessin estat víctimes d’algun tipus d’agressió sexual, el cas s’ha donat per tancat. A més, fonts policials afirmen al mitjà citat que «les noies no volien haver de donar explicacions» i per això es van inventar el segrest.

 

Si la investigació va més enllà, que a hores d’ara sembla remot, serà el Jutjat de guàrdia de Barcelona qui procedirà amb el cas.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris