rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La notícia que feia temps que Ana Obregón volia anunciar, la millora de la seva mare i els seus 60 anys d'amor

Els seus pares porten 60 anys junts i ha volgut celebrar-ho, sobretot després de la millora de la seva mare, que va patir un ictus l'octubre passat

 

 

Ana Obregón està de celebració. Als seus 62 anys l'actriu i biòloga ha gaudit d'un dels millors dies de la seva vida: la celebració dels 60 anys junts dels seus pares. «Que s'aturi tot per gaudir amb els meus pares. Feliç amb la millora de la meva mare i de veure'ls junts tan enamorats com el primer dia. 60 anys d'amor no és res», escrivia Ana en el seu perfil d'Instagram al costat d'una fotografia al costat dels seus pares. 

  

  

I és que a més d'estar molt feliços per tots aquests anys junts, la família està més tranquil·la després que la mare d'Obregón hagi millorat després de l'ictus que va partir l'any 2015. A més, un dels motius de la gran alegria de l'actriu seria també que el cos de la seva mare ha assimilat perfectament el marcapassos que li van posar a principis d'octubre, segons relata 'Semana'.

 

 

«En contra de la meva voluntat s'ha fet públic que han hagut d'operar a la meva mare d'urgència. En concret, un diari digital ha donat els noms dels metges. Em pregunto qui compra a qui? Però l'important és que puc dir-vos a tots els que us heu interessat, que la meva mare està molt bé. Li han posat un marcapasos amb el qual espero que m'acompanyi al llarg camí en aquesta vida», va escriure a les xarxes socials en el seu moment.

Ara, amb aquests problemes passats, la família d'Ana Obregón està contenta per la celebració dels 60 anys junts dels seus pares. No obstant això, la biòloga no ha tingut tanta sort amb l'amor, tot i que també ha pogut realitzar un dels seus somnis: ser mare. El seu fill Álex, fruit de la seva relació amb Alessandro Lequio s'ha convertit en tot un home i gran empresari.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris